Hőlégballon sétarepülés, Hőlégballonozás, Hőlégballon függeszkedés!

Keress minket bizalommal!

Mészáros Norbert
szervező - pilóta
Mobil:
+36 30 768 1674
E-mail:
holegballon@holegballonozas.hu


 

Hőlégballonos sétarepülés Budapest/Bercel térségében:

Felnőtt személy:                 40 000 Ft/fő
Gyermek (6-12 év):         27 000 Ft/fő
Exkluzív sétarepülés:
        100 000 Ft/ 2fő
Romantikus repülés:        100 000 Ft/ 2fő
Romantikus SZÍV ballon:   120 000 Ft/ 2fő
 

Hőlégballonos sétarepülés Balaton (Hévíz/Keszthely) térségében:

Felnőtt személy:                42 000 Ft/
Gyermek (6-12 év):         29 000 Ft/fő


A feltüntetett árak bruttó összegek!

Térségek, ahol hőlégballonozunk: 

Hőlégballonos sétarepüléssel kapcsolatos bővebb információ itt található!

Hőlégballonos függeszkedés

A függeszkedésre vonatkozó bővebb tájékoztató itt található!

Költségekről, részletekről bővebben itt!


Beteljesült kívánság – a pilóta szemével

2013.07.22.

Egy júniusi délutánon - éppen készülve a hőlégballon repülésre - érkezett egy hívás. A vonal másik végén visszafogott férfi hang jelentkezik, s néhány bemutatkozó mondat után feltárja hívásának okát, miszerint a Nők Lapja Café „33 kívánság” elnevezéssel nehéz sorsú gyermekeknek segítenek a vágyuk teljesülésében.

A holegballonozas.hu csapata ennek apropóján került Hernád Géza (szabadúszó fotográfus) látókörébe, és az oldalunkat böngészve úgy határozott felkeres minket. Rövid egyeztetés után igent mondtam a kezdeményezésre, együttműködésre. Hiszen magam is tudom mekkora kihívást jelent elérni céljainkat, vágyainkat, főként amikor ezt nehezebb sorból tesszük.

A gyermekek nevelő anyukájukkal történt gyors egyeztetés után, hamarosan következett a nagy nap!

A három gyermekkel (Kriszti, Péter és István), a felszálló hely közelében, egy parkolóban találkoztunk. Mikor oda léptem hozzájuk, láttam a szemükben az izgatottság magas fokát, pont úgy ahogyan ezt megszokhattuk az először repülők tekintetében, de valahogyan ezek a pillantások más hatással voltak rám.

Nem sokkal később már a hőlégballon kipakolásán dolgoztunk mindannyian, amiben természetesen a gyermekek is segédkeztek. 10-15 perc, s a hőlégballon fölénk emelkedve várta, hogy ismét örömöt szerezzen a gondolájában utazók számára.

Repülésünk során a magasból szemléltük a tájat, s volt amikor szinte megérinthettük a fák lombkoronáját is. Elképesztően jó érzés volt látni, az őszinte, tiszta örömöt az arcukon. A tervezett repülési időnk végéhez értünk, megkezdtük a leszállást. A leszálló terület magán reptérnek is megfelelt volna, hiszen egy frissen kaszált legelő volt, aprócska hibával…
A leszállás befejezése előtt még hintáztunk egy keveset a kosárban, majd a hőlégballon elterült.


A földi személyzet a landolást követően nem sokkal megérkezett. Mivel egy néhány méter széles nád sor és egy rendkívül rossz minőségű bejáró gátat szabott a követő autónak, kézben kellett kihoznunk a szerelést, amiből újabb élmény kerekedett a gyermekeknek!


Tele örömmel, és vidámsággal visszatértünk a találkozási ponthoz, ahol egy avatási ceremóniával pecsételtük meg ezt az életre szóló délutánt.


Köszönjük Gézának, hogy felkeresett minket, és a Nők Lapja Cafénak, hogy lehetőséget teremtett egy álom megvalósulásának!

Kattints ide, és olvasd el a Nők Lapja Café beszámolóját!