Hőlégballon sétarepülés, Hőlégballonozás, Hőlégballon függeszkedés!

Keress minket bizalommal!

Mészáros Norbert
szervező - pilóta
Mobil:
+36 30 768 1674
E-mail:
holegballon@holegballonozas.hu


 

Hőlégballonos sétarepülés Budapest/Bercel térségében:

Felnőtt személy:                 40 000 Ft/fő
Gyermek (6-12 év):         27 000 Ft/fő
Exkluzív sétarepülés:
        100 000 Ft/ 2fő
Romantikus repülés:        100 000 Ft/ 2fő
Romantikus SZÍV ballon:   120 000 Ft/ 2fő
 

Hőlégballonos sétarepülés Balaton (Hévíz/Keszthely) térségében:

Felnőtt személy:                42 000 Ft/
Gyermek (6-12 év):         29 000 Ft/fő


A feltüntetett árak bruttó összegek!

Térségek, ahol hőlégballonozunk: 

Hőlégballonos sétarepüléssel kapcsolatos bővebb információ itt található!

Hőlégballonos függeszkedés

A függeszkedésre vonatkozó bővebb tájékoztató itt található!

Költségekről, részletekről bővebben itt!


Hőlégballon sétarepülés a Balaton térségében! Hőlégballonozás elérhető áron a Balatonnál!

Hőlégballonozás a Balaton térségében

LEGYÉL TE AZ ELSŐ, AKI AZ ÚJ HŐLÉGBALLONNAL REPÜL!

Hőlégballonnal a Balaton térségében? Velünk ez is lehetséges!

március 15. és október 31. között, folyamatosan, legalább heti 3-4 alka-Hőlégballon - Balatonlommal, 18 személyes hőlégballonnal szállítunk utasokat, Keszthely-kertvárosi indulással. A hőlégballonos sétarepüléseket többnyire este szervezzük, késő délután indulunk, napnyugta előtt landolunk. Hévíz 35 km-es körzetében a foglaláskor egyeztetett időre házhoz megyünk az utasért, odavisszük a starthelyre, ami a Dobogómajor Hotel mellett van. Távolabbról érkező utasokkal a Hévízi MOL kútnál találkozunk, ahol parkolhatnak is.

A hőlégballon felállítása egy interaktív része a hőlégballonozásnak, hiszen a jelenlévők a starthelyen segíthetnek a hőlégballon felállításában, illetőleg a landolás utáni összecsomagolásban!

A hőlégballon felállítását követően biztonsági oktatás következik - igény szerint - magyar, német, angol, orosz nyelven. Az eligazítást követően, a kapitány jelzésére a résztvevők beszállnak a hőlégballon gondolájába, s ezzel megkezdődik a kb. 1 órás hőlégballonos sétarepülés.
Hőlégballon Balaton Felett

A hőlégballonozás során 1000-1500 m magasságig emelkedünk fel.

A repülés során az utasok szabadon fotózhatnak, videózhatnak. (szelfibot használata tilos!)

A repülésről HD minőségű videofelvétel készül egy különleges perspektívából. A videó külön megvásárolható és elektronikus formában átvehető.

A repült távolságot és irányt a szél határozza meg. Az út során a pilóta magyar és angol nyelven mutatja meg a látnivalókat. Landoláskor a földi személyzet hűtött pezsgővel és ásványvízzel várja a hőlégballont, és utasait. 

A landolást követően megkezdődik az avatási ceremónia, mely során - igény szerint akár 4 nyelven - oklevelet kapnak a hőlégballonnal először repülők.

Amikor minden élmény fotó elkészült és a hőlégballont összecsomagoltuk, a jelentkezőket visszaszállítjuk a megbeszélt helyre (pl.: a találkozási ponthoz). S ezzel véget ér a kb. 3 órás hőlégballonos program.

JELENTKEZZ az alábbi űrlapon,
hogy megcsodálhasd a Balaton egy másik arcát!


Hőlégballonozás Balaton

Gyakori kérdések balatoni Hőlégballonos sétarepülés kapcsán

Hogyan készüljek a hőlégballonozásra?

 • Viseljen kényelmes, sportos ruházatot, mintha egy alkonyati sétához öltözne. Hosszú nadrág, túracipő javasolt. Tűsarkú cipőt kérjük mellőzni.
 • A busz, amellyel a résztvevőket a starthelyre szállítjuk, több találkozási ponton veszi fel az utasokat, ezért mindenkit kérünk, hogy pontosan érkezzen a megbeszélt találkozási helyre. Előfordul, hogy a busz késik néhány percet, mert sok helyről gyűjti össze az utasokat, ezért némi türelmet kérünk!
 • A hőlégballon repülési iránya, az átrepült terület nagysága és a látótávolság, jelentős mértékben függ a pillanatnyi szélerősségtől, s az időjárási viszonyoktól.

Ki NEM vehet részt a hőlégballonos sétarepülésben?

 • 6 évesnél fiatalabb személyek szállítását nem vállaljuk. 
 • A hőlégballonozás NEM EXTRÉM SPORT, de figyelembe kell venni, hogy a kosárban kb. 1 órát kell állni, ezért azok, akik nem biztos, hogy ezt végig bírják állva, nem szállíthatók hőlégballonnal.
 • Súlyosan mozgáskorlátozott személyek, illetőleg 6 hónapon belül súlyos műtéten átesett, krónikus gerincbántalmakkal küzdő személyek, üvegcsontúak, 3. hónapon túl várandós hölgyek szállítását nem vállaljuk. Tekintettel a hőlégballon gondolájának kialakítására, kerekesszékes utast sajnos nem tudunk magunkkal vinni.

Mennyibe kerül a hőlégballonozás a Balaton térségében?

EURO-ban:

 • Felnőtteknek: 159 EUR/ fő
 • Gyermeknek:  110 EUR/fő (6-12 év között) 

HUF-ban:

 • Felnőtteknek: 42 000 HUF/
 • Gyermeknek:  29 000 HUF/ fő (6-12 év között)

A feltüntetett árak bruttó összegek!

Milyen eszközzel fizethetem ki a hőlégballonozás árát?

Hévíz/Keszthely térségében az alábbi fizetési módokra van lehetőség:

 • készpénz,
 • banki átutalás előre,
 • helyszíni bankkártyás fizetés (VISA, MasterCard).

Mennyire biztonságos a hőlégballonos sétarepülés?

A hőlégballon statisztikailag a legbiztonságosabb légijármű. Technikai felszereltségünk, több évtizedes tapasztalattal rendelkező pilótáink (több mint 2700, illetve 3500 órát repültek már), , szakképzett földi személyzetünk, hatósági hátterünk és 15 millió eurós biztosításunk a garancia.

Továbbá rendelkezünk a Légügyi Hivatal által kiadott „hőlégballonos sétarepülés” tevékenységi engedéllyel.

S ami a legfontosabb: Az élet és vagyonbiztonság, valamint a repülés biztonsága érdekében, csak megfelelő időjárási, és repülési körülmények között repülünk.

Van lehetőség a lefoglalt időpont törlésére?

IGEN, van! Abban az esetben, ha a résztvevő, a repülés időpontját megelőző 24 órán túl kéri az időpont törlését, térítésmentesen megtesszük azt, s új időpontot ajánlunk.

Amennyiben a résztvevő, a repülés időpontját megelőző 24 órán belül mondja le foglalását, vagy lemondás nélkül meg sem jelenik a megbeszélt találkozási helyen, a teljes viteldíjat kiterheljük!(vissza a főoldalra)  (lap tetejére)