Hőlégballon sétarepülés, Hőlégballonozás, Hőlégballon függeszkedés!

Keress minket bizalommal!

Mészáros Norbert
szervező - pilóta
Mobil:
+36 30 768 1674
E-mail:
holegballon@holegballonozas.hu


 

Hőlégballonos sétarepülés Budapest/Bercel térségében:

Felnőtt személy:                 40 000 Ft/fő
Gyermek (6-12 év):         27 000 Ft/fő
Exkluzív sétarepülés:
        100 000 Ft/ 2fő
Romantikus repülés:        100 000 Ft/ 2fő
Romantikus SZÍV ballon:   120 000 Ft/ 2fő
 

Hőlégballonos sétarepülés Balaton (Hévíz/Keszthely) térségében:

Felnőtt személy:                42 000 Ft/
Gyermek (6-12 év):         29 000 Ft/fő


A feltüntetett árak bruttó összegek!

Térségek, ahol hőlégballonozunk: 

Hőlégballonos sétarepüléssel kapcsolatos bővebb információ itt található!

Hőlégballonos függeszkedés

A függeszkedésre vonatkozó bővebb tájékoztató itt található!

Költségekről, részletekről bővebben itt!


Hőlégballon sétarepülés, Hőlégballonozás elérhető áron, Budapest és a Balaton térségében!

Hőlégballonozás ajándékba!

Hőlégballonos sétarepülés ára!

Repültél már hőlégballonnal, az első légijárművel melynek fedélzetén ember először a magasba emelkedett? Klikkelj és repülj!

A föld népességének töredéke repül rendszeresen hőlégballonnal, ez az arány megmutatkozik Magyarországon is, ahol jelenleg csak néhány tucat hőlégballon pilóta van, aki rendelkezik érvényes szakszolgálati engedéllyel (pilot licence). Így fordulhat elő, hogy mindenki ismer mindenkit, ezért ha hőlégballon repülésről (sportrepülés) van szó, keressük egymást. S éppen ezért tudjuk, melyik csapat milyen szereléssel, tapasztalattal rendelkezik!

TE DÖNTESZ!!!

Profi pilótákkal, csapattal és Európa legkorszerűbb hőlégballonjaival repülsz, vagy mással!

Nekünk számít a tapasztalat, eszközeink minősége, a rendszeres képzés, karbantartás, a megbízhatóság, s persze az életre szóló élmények mellett a végtelen jókedv! 

Te mit választasz? Neked mit diktál a szíved? 
Döntsd el és JELENTKEZZ nálunk, garantáltan nem bánod meg!!!

Többet szeretnél megtudni a hőlégballonos sétarepülésről? Tájékozódj itt!

Hőlégballonos sétarepüléseink során a gondolában tartózkodók döntik el, hogy melyik térségben és milyen magasan repüljünk. Töltsd ki az alábbi űrlapot és jelentkezz még ma, hogy Te dönthesd el hol és milyen magasan szeretnél hőlégballonnal sétarepülni. 

Még nincs elég információd a hőlégballonos sétarepülésről, érdekel mennyi egy hőlégballonos sétarepülés ára (költsége)? Látogass el a sétarepülés menüpontba!


Hőlégballonozás Magyarországon:

1861-ben Szablik István és Domin József is kísérletezni kezdtek hőlégballon felbocsájtásával, de a hőlégballon gyakorlati felhasználását először a katonaság kezdte el. 1861-63-ban az amerikai polgárháború alatt létrejött az első hőlégballonokra épülő légierő.

Az első hőlégballonos felszállást Magyarországon Manner és Kraskovits bécsi fizikus-doktorok hajtották végre 1811. június 3-án, Manner-el a hőlégballon gondolájában. A Magyar Aero-klub 1902. március másodikán alakult meg, és május 1-jén szállt fel a Turul, az első magántulajdonban lévő hőlégballon hazánkban. A második világháborút követően 1977-ben készítették el az első magyar hőlégballont, a Pannóniát, amelyet azóta több száz követett. Magyarország számos tapasztalt, magasan képzett hőlégballonpilótával rendelkezik, közöttük több bajnokkal, akik kiemelkedő helyet értek el világ-, európai- és hazai versenyeken. Büszkék lehetünk a női hőlégballon pilótáinkra is, akik szép számmal választják a hőlégballon sportot.
(forrás: Wikipédia)


Hőlégballonnal végezhető tevékenységek, amelyeket mi is vállalunk:
Hőlégballonnal végezhető tevékenységgel kapcsolatban a részletekről tájékozódj a "Sétarepülés", a "Függeszkedés", és a "Élménybeszámolók" menüpontokban!

  (lap tetejére)