Hogyan készüljek a hőlégballonos sétarepülésre?


Évszaknak megfelelően!

Ruházat:
Ajánlott a zárt - műszáltól mentes - ruházat, kényelmes, lapos talpú-, sportcipő vagy bakancs és egy könnyed sapka.

Eszközök:
Kép-, és videó rögzítő eszközök.

Egyéb:
Mivel a program kb. 3 órát vesz igénybe, javasoljuk, hogy megfelelő mennyiségű folyadékkal (lehetőség szerint tiszta vízzel) mindenki készüljön.

Figyelem!
A repülésen csak olyan önállóan cselekvőképes személy vehet részt, aki betöltötte a 18. életévét (illetőleg, aki 6-18 év közötti és közeli hozzátartozó, gyám elkíséri), nem áll alkohol-, vagy egyéb bódító szer hatása alatt, s nem üvegcsontú.
A hőlégballon pilótája fenntartja a jogot, hogy a helyszínen eldöntse ki alkalmas a sétarepülésre.


Felirat nélküli Ajándékutalvány


Egyedi feliratos Ajándékutalvány

Oszd meg másokkal is!

További bejegyzések


Vármezői Hőlégballon Parádé 2012 - Élménybeszámoló

Vármezői Hőlégballon Parádé 2012 - Élménybeszámoló

2012 nyarán meghívást kaptam szeptember végére a Vármezei Hőlégballon parádéra. Már nagyon régen szerettem volna elmenni Erdélybe, úgy éreztem ezt nem hagyhatom ki. Nagyon vártam az indulás napját. Végre mikor eljött az indulás időpontja és konvojban elindultunk a „hosszú útra” tele voltam kíváncsisággal. Csodálatos vidéken

2013-as luxori hőlégballon-baleset

2013-as luxori hőlégballon-baleset

A 2013-as luxori hőlégballon-baleset 2013. február 26-án, helyi idő szerint reggel 7:00-kor bekövetkezett baleset volt az egyiptomi Luxor város közelében. A baleset következtében 19-en vesztették életüket, akik közül tizennyolcan a helyszínen haltak meg, egy súlyos sérült pedig órákkal a baleset után a kórházban vesztette életét.

VIII. Vármezői Hőlégballon Parádé

VIII. Vármezői Hőlégballon Parádé

Szeptember 27 és 29 között ismét megrendezik Vármezőn (Erdély, Románia) a nagy sikerű Vármezői Hőlégballon Parádé. Az előző évek tapasztalataiból ítélve idén sem lesz semmivel sem könnyebb dolga annak, aki ezen a hétvégén Vármezőre szeretne eljutni, hiszen a látogatói szám növekedésével arányosan egyre nagyobb az

Jelentkezz hőlégballonozásra

Klikkelj és repülj!

Rendelj ajándékutalványt

Időpont foglalás